iMac stand

iMac stand van STEYG

Verhoog je iMac met deze prachtige glashelder en oersterke iMac stand van STEYG. Deze iMac verhoger is gemaakt van één stuk dik geheel transparante materiaal. Een simpel ontwerp dat goed past bij elke interieur. Het verhoogt subtiel de iMac zonder overheersend te zijn aan het unieke design van de iMac. Past goed bij elk materiaal tafelblad en zorgt voor rust en ordelijkheid op de werkplek.

Voor een nette en inspirerende werkplek

Het net houden van een werkplek is een manier om meer ruimte te creëren maar ook zorgt het ervoor dat afleiding vermindert worden en men volledig kan concentreren op productieve activiteiten. Met dit doel in het oog hebben wij een prachtige maar simpele verhoger ontworpen dat de iMac comfortabel verhoogt tot ooghoogte. De stand is oersterk en kan de 27-inch iMac van 14kg verhogen.

Verhoogt met gemak elke iMac

De stand is zo ontworpen dat het de grootste iMac kan verhogen. De stand heeft een maximale draagkracht van 12 kilogram en verhoogt met 7.4 cm. Dit is ongeveer een 1.5 A4 vel papier verpakking. De diepte van de stand is 23 cm en de breedte is 32 cm.

Elegant en praktisch

Deze stand is niet alleen erg praktisch; het verhoogt de iMac en biedt ruimte voor overige accessoires, maar is ook ontzettend stijlvol. De stand is gepolijst en past perfect in elke zakelijke of creatieve omgeving.

Made in the Netherlands

Deze stand is 100% ontworpen en professioneel hand gemaakt in Nederland. Voor elk product besteden wij veel zorg en aandacht zodat wij de beste en unieke STEYG stands kunnen garanderen. STEYG stands worden in Nederland verzonden.

Bestel deze stand hier via onze winkel.