Standaard voor laptop en Macbook

STEYG STAND MACBOOK AIR
Gemaakt van één stuk glashelder materiaal, verhoogt deze stand elke Macbook Air tot een comfortabele hoogte. Het eenvoudige maar prachtig ontwerp gecombineerd met transparant materiaal complementeert het unieke design van de Macbook Air. Deze verhoger ziet geweldig uit op elke type werktafel, bij elk soort materiaal en kleur. Deze stand kan uiteraard gebruikt worden in combinatie met toetsenbord en muis maar is ook een uitstekende accessoire voor het gebruik met een externe monitor. Deze verhoger zet de Macbook Air op dezelfde ooghoogte van een externe monitor zodat het werken prettiger wordt.

Creëer een mooie en nette werkplek

De bureau’s zijn een van de plekken waar de huidige digitale creatievelingen zich vaak bevinden. Het helpt om deze werkplek geordend te houden zodat wij betere kunnen concentreren op productieve en creatieve activiteiten. Deze stand is gemaakt met het doel om een nette en mooie werkplek te ondersteunen. Door het gebruik van transparant materiaal en een eenvoudig ontwerp is het een accessoires die design complementeert en zorgt dat jouw werkplek er beter uitziet.

Verhoogt elegant elke Macbook Air

Deze stand is niet alleen mooi maar ook erg sterk. Naast de Macbook Air kan deze stand ook andere Macbooks verhogen. De maximale draagkracht is 3.5kg. Het verhoogt elke Macbook tot 12 cm. Het biedt naast verhoging ook ruimte voor het opbergen van een boek of keyboard onder de Macbook. De diepte van de stand is 23 cm, oftewel gelijk aan de 13-inch Macbook Air. De 11-inch Macbook Air past uiteraard ook prima op deze stand.

Past in iedere omgeving

De stand ziet er ontzettend stijlvol uit. De randen zijn glossy gepolijst voor een mooie finish. Deze stand past perfect in een zakelijke of creative omgeving. Kabels kunnen gemakkelijk en netjes weggewerkt worden aan de achterkant van de stand. Aan de achterkant bevindt zich een opening van 4cm (in diamater).

Made in the Netherlands

Deze stand is 100% ontworpen en professioneel hand gemaakt in Nederland. Voor elk product besteden wij veel zorg en aandacht zodat wij de beste en unieke STEYG stands kunnen garanderen. STEYG stands worden in Nederland verzonden.

Bestel deze stand hier via onze winkel.