Bezorgt PostNL tijdens Pinksteren?

In 2020 valt Pinksteren op 31 mei en 1 juni. 31 mei is 1ste Pinksterdag en 1 juni is 2de Pinksterdag. Eerste Pinksterdag valt op een zondag en Tweede Pinksterdag valt op een maandag. De vraag is of PostNL bezorgt tijdens Pinksteren?

Op zondagen bezorgt PostNL reguliere post niet. Je hoeft dus geen brieven en pakketten te verwachten op Eerste Pinksterdag. Maandag is normaal een werkdag en dus een bezorgdag, maar vanwege de feestdag Tweede Pinksterdag werkt PostNL niet op 1 juni. Dat betekent dat PostNL geen brieven en pakketten bezorgd op 1 juni. Ook haalt PostNL die dag geen post op.

Een bestelling geplaatst bij STEYG werkt als volgt

Krijg je een verzendbevestiging op vrijdag 29 mei, dan krijg je op zaterdag 30 mei je brief of pakket bezorgd. Mocht het niet lukken of heeft je kantoor een geslotenverklaring op zaterdag, dan is de eerstvolgende bezorgpoging op dinsdag 2 juni.

Bestellingen geplaatst op zaterdag 30 mei, zondag 31 mei, maandag 1 juni, kunnen pas op dinsdag 2 juni bij PostNL aangeboden worden. Je kunt dan een brief of pakket bezorgd krijgen op woensdag 3 juni. Als dit niet lukt, dan is de volgende poging op donderdag 4 juni.

Bezorgt PostNL tijdens Pinksteren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven

Bestel monitorstandaard / polssteun bij STEYG®

Bestel nu
X