Kado tips voor vaderdag

Vaderdag in 2020 valt op zondag 21 juni. Het vinden van een kado voor vaderdag is een lastige klus. Vooral als de vader aangeeft niks te willen. Wat geef je een vader die al alles lijkt te hebben? Een cadeau dat moeilijk te kiezen is zijn vaak objecten die alleen voor de sier staan of gadgets die maar één keer gebruikt worden en daarna in de kast belanden.

Praktische cadeau’s voor vaderdag

Wat dacht je van praktische kado’s die ook nog eens mooi zijn? Kijk een beetje rond naar je vader’s omgeving, thuis of op werk. Je vader’s werkomgeving kan vast beter. Heeft je vader een bureau met een monitor erop? Dan zou een mooie doorzichtige monitorstand een idee kunnen zijn:

kadotip vaderdag - monitorstand van STEYG - ergonomisch en estetisch
Een monitorstand zorgt voor een betere lichaamshouding achter de computer. Ook kun je iets onder de monitorstand opbergen.

Moet je vader achter de laptop werken? Dan kan een laptopstandaard uitkomst bieden:

kadotip vaderdag - een laptopstand van STEYG
Een laptopstandaard is handig voor als je een lange tijd achter de laptop moet zitten. Je gebruikt het in combinatie met een externe toetsenbord en muis, die je ook onder de laptopstand kan schuiven na gebruik.

Hoor jij je vader luid en snel typen? Dan kan het zijn dat hij gek is op typen en een mechanische toetsenbord heeft. Een polssteun biedt comfort aan tijdens het typen achter de computer:

Geef je vader een polssteun kado
Een polssteun is als een kussentje voor je polsen. Je polsen krijgen rust en door luchtcirculatie blijven je polsen ook koel.

En is je vader een (stiekeme) kattenliefhebber? Dan zijn er ook polssteunen in de vorm van een kat! De polssteunen zijn er in verschillende formaten en kleuren:

kat polssteun voor de kattenliefhebber
Een katten polssteun voor de (computer-) muis!

Liefhebbers van toetsenborden willen een persoonlijke stijl, net als dat fashionliefhebbers hun kleding kiezen. Een manier om je persoonlijkheid te uiten is met een usb kabel speciaal voor de mechanische keyboard:

Fleur je bureau op met een kleurrijke usb kabel!

Met deze kado’s weet je zeker dat je vader er iets aan heeft!

Iets anders voor vaderdag?

Vanaf 1 juni 2020 is het verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen in het OV. Het openbaar vervoer is iets wat iedereen wel een keer nodig heeft. Laat je vader niet onbereid gaan en geef hem alvast een stoffen mondkapje, voor als hij moet gaan reizen.

stoffen mondkapje fashion
niet medisch mondkapje
Kado tips voor vaderdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven

Bestel monitorstandaard / polssteun bij STEYG®

Bestel nu
X