Kado voor de kattenliefhebber

Je zoekt een kado voor een kattenliefhebber. Of het nou zijn of haar verjaardag is, of een andere speciale gelegenheid om te vieren, soms is het moeilijk om een passend cadeau te vinden. Diegene heeft alles al of zegt niks te willen. Wat dacht je van een leuk uitziend kado dat ook nog eens functioneel is? Hier vind je een verrassend cadeau voor iemand die gek is op katten.

Polssteun voor de kattenliefhebber

Een polssteun gebruik je voor je toetsenbord en muis achter de computer. Het zorgt ervoor dat je armen en handen op een correcte manier op je bureau liggen, omdat het de polsen ondersteunt. Normaal zweven je polsen in de lucht. Of als je polsen op je bureau liggen, dan maken ze een nare hoek wat later tot pijn kan leiden.

Deze polssteun in de vorm van een kat heeft een gouden gezicht! Voor de kattenliefhebber met een hart van goud.
Deze polssteun in de vorm van een kat heeft een gouden gezicht!
Polssteunen zijn er in verschillende formaten. Deze is voor een korte toetsenbord (zonder numpad rechts) of mechanical keyboard.
Polssteunen zijn er in verschillende formaten. Deze is voor een korte toetsenbord (zonder numpad rechts) of mechanical keyboard.

Deze ergonomische kussentjes zorgen ook voor comfort en luchtcirculatie, dus geen zweet meer tijdens het computeren. De polssteunen zijn gevuld met boekweitkaf oftewel boekweitdoppen. Je kunt de vulling makkelijk verschuiven en de polssteun naar je polsen vormen.

Polssteun voor de kattenliefhebber: nu ook voor de (computer-)muis!
Een katten polssteun voor de (computer) muis!

De polssteunen zijn er in verschillende formaten en betaalbare prijzen. De lange katten polssteun is voor alle keyboards met een numpad, zo ook voor de Apple Magic keyboard met numeriek toetsenblok. De korte polssteun is voor alle keyboards zonder numpad, bijvoorbeeld mechanische toetsenborden of Apple Magic keyboard. Tenslotte bestaat er de katten polssteun voor de (computer-) muis. Een klein schattig polssteuntje die je eventueel kan combineren met de toetsenbord polssteunen.

Heeft je kattenliefhebber net een nieuwe baan waarbij hij of zij achter de computer moet werken? Of is diegene toevallig een fervent PC gamer? Dan is deze cadeau keuze een win-win situatie!

Kado voor de kattenliefhebber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven

Bestel monitorstandaard / polssteun bij STEYG®

Bestel nu
X