STEYG verkoopt tijdelijk mondkapje

STEYG is naar aanleiding van de corona maatregelen begonnen met het ontwerpen en maken van mondkapjes. Oorspronkelijk zijn we gespecialiseerd in het maken van tassen. Dus met jarenlange naaiervaring en betrouwbare naaimachines kunnen we een mooi handgemaakte stoffen mondkapje aanbieden. De geschikte katoenen stoffen die we normaliter voor onze reguliere producten gebruikten, gebruiken we nu voor het naaien van mondkapjes.

Met het maken van prototypes hebben we een eindproduct gecreëerd die om het gezicht vormt en comfortabel draagt. Onze mondmaskers bedekken neus en gezicht. Elastieken kunnen vervangen worden. In plaats van om de oren kun je de maskers eventueel om het hoofd doen. De mondkapjes zijn beschikbaar in 3 lagen, maar ook met 2 lagen. Inclusief filter-opening zodat je zelf een filter in kan stoppen.

STEYG is gevestigd in Utrecht, Nederland. Ook proberen we zoveel mogelijk binnen Nederland in te kopen, en anders binnen Europa. Door lokaal te kopen krijg je niet alleen het mondkapje sneller binnen, maar steun je ook de lokale ondernemers. We verzenden via PostNL briefpost met een levertijd van 1 – 2 werkdagen.

Vanaf maandag 1 juni 2020 is het dragen van een mondkapje in het openbaar vervoer verplicht. Dat wil zeggen in de bus, tram, trein en andere dergelijke voertuigen. Op het station zelf bijvoorbeeld is dit niet verplicht, maar je kunt het mondkapje beter al op hebben, omdat het aandoen van een mondkapje met schone handen dienen te gebeuren. Medische mondkapjes mogen niet gebruikt worden, alleen niet-medische maskers die meestal uit katoenen stoffen bestaan. Voor elke enkele reis is een schoon mondmasker nodig. Moet je dus naar werk reizen, dan heb je twee schone mondkapjes nodig: 1 voor de heenweg en 1 voor de terugweg. Je kunt schone mondkapjes bijvoorbeeld in een schone lunchtrommel bewaren.

Vanaf maandag 25 mei tot in ieder geval dinsdag 1 september 2020 mag het niet-medisch gezichtsmasker met 0% btw worden gekocht en verkocht.

STEYG verkoopt tijdelijk mondkapje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven

Bestel monitorstandaard / polssteun bij STEYG®

Bestel nu
X